MYK Bilgilendirme Toplantısı

17.01.2017 ,Salı 16:11

Çanakkale Belediyesinde çalışmakta olan usta ve kalfalara yönelik Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununda belirlediği kriterler doğrultusunda, zorunlu hale gelen mesleki sertifikasyon uygulaması hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Çanakkale Mehmet Pehlivan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü adına Müdür Yardımcısı Sayın Yücel Özdemir’in konuyla ilgili sunum yaptığı toplantıda, Ulusal Mesleki Yeterlilik Sisteminin getirdiği yeni koşullardan bahsedildi.