Kurum İçi Eğitim, Güçlü Yerel Yönetim - Yöneticilik Ve Liderlik Eğitimleri Projesi

20.01.2017 ,Cuma 08:46

Çanakkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından müracaatı gerçekleştirilen projeye ilişkin bilgi veren Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, projenin konu başlıklarının Liderlik ve Yöneticilik, Kurumsal İtibar Yönetimi, Etkili Takım Çalışması, Koç Stili Yöneticilik, Duygusal Zeka, Çalışanları Elde Tutma ve Yenilikçi Problem Çözme olduğunu söyledi. Başkan, Başkan Yardımcıları ve Müdürler olmak üzere 1 hafta boyunca günde 3 saatlik eğitimlerin verileceğini kaydeden Başkan Gökhan, “Buradaki amaç, çalışanların sürekli motivasyonunu ve işten zevk almalarının sağlanması, çalışanların mesleki ve kişisel açıdan gelişimlerinin sağlanması, hizmetin kalitesinin yükseltilmesi ve yöneticilerin çalışanları ile birlikte etkili iletişimde bulunabilmelerini sağlamak” diye konuştu. Başkan Gökhan, desteklerinden dolayı GMKA yetkililerine teşekkürlerini iletti.

GMKA Genel Sekreteri Kasım Özek de, projeyi yazan ekibi tebrik ederek, hem Balıkesir hem Çanakkale’de destekleme çalışmalarına özenle devam ettiklerini kaydetti. Özek, projenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından karşılıklı imzalar atıldı.