Bilgisayar İşletmenliği ve Ofis Programları Kullanımı Kursları

20.01.2017 ,Cuma 08:50

Bilgisayar İşletmenliği ve Ofis Programları Kullanımı Kurslarımız Başladı

Çanakkale Belediyesi Kariyer ve İş Geliştirme Ofisi kentlilerimize yönelik ücretsiz, kişisel, sosyal ve mesleki kurslarla hizmet vermeye devam ediyor.,
Belediyemiz ile Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu arasında imzalanan protokol kapsamında düzenlenecek kurslarımız, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kariyer ve İş Geliştirme Ofisi tarafından organize edilmektedir.

Bu kapsamda yeni başlayan Bilgisayar İşletmenliği (Operatörlüğü) Kursu ve Ofis Programları Kullanımı Kursu, Belediye İş Merkezi 95 numaralı salonda hizmet veren Bilgisayar salonunda gerçekleştirilmektedir.

Kursları başarıyla bitiren kursiyerler eğitim sonunda MEB onaylı sertifika sahibi olacaklardır.