Yöneticilik ve Liderlik Eğitimleri

15.02.2017 ,Çarşamba 08:15

Çanakkale Belediyesinde, Belediye Başkan Yardımcıları ve Müdürlere yönelik liderlik ve yöneticilik, kurumsal itibar yönetimi, koç stili liderlik gibi konuların ele alındığı “Kurum İçi Eğitim, Güçlü Yerel Yönetim - Yöneticilik Ve Liderlik Eğitimleri” 13 Şubat 2017 Pazartesi günü itibariyle başladı.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Teknik Destek Programı kapsamında Çanakkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Kariyer ve İş Geliştirme Ofisi tarafından koordine edilen eğitim amaçlı proje, Çanakkale Belediyesinin amaçları doğrultusunda en verimli ve etkin biçimde yararlanılması, insanların gereksinimlerinin karşılanarak, motive olmalarının ve işten zevk almalarının sağlanması, insanların, kişisel ve mesleki açıdan gelişmelerinin sağlanması, kuruluş amaçlarının gerçekleştirilebilmesi ve stratejilerin uygulanabilmesi için olumlu ve sağlam bir örgüt kültürünün oluşturulması amaçlarıyla hazırlandı.

Belediye Başkan Yardımcıları ve Müdürlere yönelik düzenlenen bu proje kapsamında Liderlik ve Yöneticilik, Kurumsal İtibar Yönetimi, Etkili Takım Çalışması, Koç Stili Liderlik, Duygusal Zeka, Çalışanları Elde Tutma, Yenilikçi Problem Çözme konularında eğitimler 19 Şubat 2017 Pazar günü sona ermiştir.