Kişisel Gelişim Kursları Başlıyor - İletişim Eğitimi Kursu ve Satış Danışmanlığı Kursu

15.02.2017 ,Çarşamba 11:30
Iletisim Egitimi Kursu ve Satis Danismanligi Kursu

Çanakkale Belediyesi halkimiza yönelik ücretsiz kisisel,sosyal ve mesleki kurslarla hizmet vermeye devam ediyor.

Belediyemiz ile Çanakkale Halk Egitim Merkezi ve Aksam Sanat Okulu arasinda imzalanan protokol kapsaminda düzenlenecek kurslarimiz, Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Kariyer ve Is Gelistirme Ofisi tarafindan organize edilmektedir.

Belediye Çalisanlari Sosyal Tesislerinde gerçeklestirilecek kurslari basariyla bitiren kursiyerler egitim sonunda MEB onayli sertifika sahibi olacaklardir.

Iletisim Egitimi Kursu ve Satis Danismanligi Kursu'na kayit için asagidaki basvuru formuna doldurabilirsiniz.